Caracteristici tehnice

Sistemul de plasmă pulsatorie de înaltă precizie P3 sau P3PRO funcționează pe principiul frecvențelor rezonante ce implementează un mecanism proprietar de descărcare de impulsuri energetice într-un tub de plasmă, ceea ce-l face foarte eficient și unic în lume. Sistemul este unul de curent scăzut, voltaj ridicat. Numărul de pulsuri descărcate în tubul de plasmă este dat de frecvența utilizată, fără a folosi metodele „convenționale” de transfer a energiei folosind o undă purtătoare și modularea frecvenței peste aceasta ce duc inevitabil la radiații nocive de tip Radio Frecvență.

Tubul de plasmă, ce conține patru gaze nobile printre care Neon, Argon, Kripton și Xenon – aflate într-o combinație unică, este pulsat la frecvența dorită, amplificând componentele magnetice și minimizându-le pe cele electrice ale câmpului electromagnetic generat, favorizând amplificarea undelor scalare (unde electromagnetice longitudinale) ce au proprietăți unice. Energia radiată de tubul de plasmă, prin intermediul undelor scalare, este una naturală și complet compatibilă cu bio-energia corpului omenesc și a celorlalte ființe, influențând pozitiv inclusiv ADN-ul.
Prezența Xenonului în tubul de plasmă extinde la maximum spectrul de lumină generat, atât cele vizibile cât și invizibile (infra-roșu și ultra-violet). Astfel, spectrul terapeutic cel mai recomand este acela între 30,000 Hz și 300,000 Hz.

Principale atuuri și caracteristici ale generatorului de frecvențe PFG:

Frecvențe precise și stabile cu pași intermediari de sub 0.03 Hz
Sistem de bandă largă ce acoperă micro-variațiile cauzate de polimorfism
Cel mai optimizat curent electric pentru modul contact, acoperind spectrul terapeutic (până la 300,000 Hz) cu amplitudini de peste 40 Vpp.*
Generează frecvențe și forme de unde arbitrare în 0 și 10,000,000 Hz.
*Comparat cu alte generatoare de frecvențe de pe piață, precum GB4000, Spooky2.

Principalele atuuri și caracteristici ale sistemul de plasmă pulsatoriu P3/P3pro:

Zona de lucru eficientă la peste 300,000 Hz (ajungând la peste 500,000 Hz)
Energia transferată este generată de impulsuri de energie ridicată descărcate în tubul de plasmă
NU sunt folosite unde purtătoare și modulație în frecvență, ce generează radiații nocive tip RF (radio frecvență)
Sistem proprietar de amplificare a undelor scalare.
Fără interferențe cu alte aparate electrice, inclusiv pace-maker
Garanție 5 ani cu posibilitatea de extindere la 10 ani!