Ce este terapia cu Plasma Pulsatorie?

Terapia cu frecvențe rezonante produse cu ajutorul aparatului de Plasma Pulsatorie, este o terapie neinvazivă care echilibrează funcțiile corpului, detoxifică sau distruge patogenii.

Ea acționează la o distanță de 1 m până la 20 m (sferic), și poate activa asupra unui număr mai mare de pacienți.

Terapia cu Plasmă Pulsatorie sau cu PFG (electrozi, mod contact direct), este o terapie inventată in 1925 de către doctorul Royal Raymond Rife și se bazeaza pe principiul frecvențelor rezonante.

Cum acționează?

Fiecare obiect, ființa, bacterie, celula, virus si orice formă de materie, chiar și la cel mai mic nivel, au propria sau propriile frecvențe, care pot fi măsurate. Acesta este una din legile fizice… Totul in univers vibrează, nimic nu este static.

O a doua lege universală este cea a frecvențelor rezonante, adică, dacă spre un obiect sau un pathogen este direcționată propria sau propriile vibrații, aceast patogen sau obiect sunt dezintegrate.

Bineînțeles, frecvențele trebuie să fie precise, deoarece altfel, nu apare efectul scontat, ceea ce este foarte bine, deoarece, în acest fel alegem clar pe ce patogeni putem să lucrăm fără a afecta alte bacterii in corp. Terapia este neinvazivă, nu radiază și nu prezintă pericole, deoarece se lucrează la nivel de frecvențe foarte mici, iar ființele umane ca vibrație sunt extrem de complexe si binențeles frecvențele celulelor sunt foarte înalte în comparatie cu cea a unui patogen.

Scurt istoric al terapiei Rife

În jurul anului 1920 Dr. Royal Raymond Rife, inventa un microscop cu care putea sa vadă microorganismele vii. În acest fel el a descoperit că acestea vibrau și că pot fi distruse prin folosirea unor frecvențe asemănătoare. Astfel el a dezvoltat tehnologia prin care, folosind curentul electric se putea genera o frecvență care putea distruge patogenii sau să producă regenerare celulara. Folosind un sistem de plasmă, care a fost experimentată inițial de mai mulți precursori dar perfecționată de Nicola Tesla, a îmbunătățit si dezvoltat terapia vibraționala și astfel a vindecat bolnavi de cancer în câteva săptămâni.

Din păcate după ce a dovedit în repetate rânduri cu studii clinice eficiența acestei terapii, a fost discreditat în lumea medicală iar o parte din munca lui a fost distrusă, printre care și acel microscop extrem de performant.

Din fericire munca lui a fost continuată de alte persoane ca John Crane, celebra Hulda Clark si alții, printre care si Jimmie Holman.
Istoricul complet al lui Royal Raymond Rife si a altor pioneri a acestui tip de terapie puteți să îl găsiți pe site-ul:
www.rifevideos.com